Vés al contingut

El Mínor en Gènere i Dret del Grau de Dret et permet aconseguir uns estudis amb futur i una gran vessant social.

Què és el Minor en Gènere i Dret?

El MINOR és una formació complementària del estudis del Grau en Dret que permet a l'estudiantat obtenir una especilització en aquesta àrea específica del coneixement.

>

Quines sortides professionals té?

El Minor en Gènere i Dret et permet desenvolupar la teva activitat professional en polítiques d'igualtat a l'Administració, sindicats, organitzacions empresarials, empreses, organitzacions polítiques i entitats del tercer sector.

>

Matèria Transversal de Gènere

Per tal de completar la formació del Minor es poden assolir 6 dels 30 crèdits ECTS que conformen el Minor cursant diferents matèries transversals que tinguin com a temàtica qualsevol matèria relacionada amb Gènere.

>

El Mínor en Gènere i Dret va rebre la menció Maria Encarna Sanahuja Yll l'any 2020. La menció Encarna Sanahuja Yll que reconeix l'excel·lència en la inclusió de la perspectiva de gènere en la pràctica docent, ja sigui en assignatures o en els plans d'estudi de qualsevol disciplina.

La menció M. Encarna Sanahuja Yll és una iniciativa de la Comissió Dones i Ciència del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), que pretén aprofundir en el mandat de l’article 28 de la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, que atorga a la universitat un paper prominent com a institució que educa en valors. Aquesta distinció duu el nom de la que fou professora del Departament de Prehistòria de la UAB i referent de la lluita feminista, Encarna Sanahuja Yll, que va morir l’any 2010.

Aquesta distinció està dotada amb 20.000€.

Facebook

Twitter