Vés al contingut

Preinscripció

L'alumnat que durant el curs anterior es va matricular d'algunes de les assignatures que conformen el MINOR i vulgui completar-lo durant el proper curs acadèmic, així com el nou alumnat que vulgui cursar la totalitat de les assignatures que conformen el MINOR durant el proper curs acadèmic (30 crèdits ECTS) tindrà preferència per matricular-se a aquesta oferta formativa.

Per tal de tenir aquesta preferència en la matrícula l'alumnat interessat haurà d'omplir el model d'instància que s' adjunta, segons sigui per completar el MINOR o cursar-lo en la seva totalitat i lliurar-lo a la Coordinació del Minor en Gènere i Dret (GENDER) per via electrònica a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’enviament s’ha de fer amb el següent nom:

  • Si es tracta d’alumnat que va cursar assignatures del MINOR al curs acadèmic anterior:
    MINOR_PREINSCRIPCIÓPARCIAL_Cognom1_Cognom2_Nom_
  • Si es tracta de nou alumnat que vol cursar la totalitat del MINOR:
    MINOR_PREINSCRIPCIÓCOMPLETA_Cognom1_Cognom2_Nom_

Termini de preinscripció: del 25 al 28 de juny

Data de resolució: 3 de juliol.

La resolució amb la relació de l’alumnat admès i exclòs es podrà consultar a la web del MINOR i al e-taulell de la Universitat.

(*) Cas que el nombre de sol·licituds superés el nombre màxim de places ofertes al MINOR l'admissió de l'alumnat es realitzarà per estricte ordre de data de presentació de la sol·licitud.

Per a més informació us podeu dirigir a la Coordinadora del MINOR:
Dra. Ana Mª Romero Burillo
Despatx 2.03 FDET
adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.